sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Pikkumiehelle paita

Neulovan Nartun Sytyk-projektina syntyi ohje Robottitanssiin, ja se oli minulle heti "pakko saada" -projekti kun ekat kuvat osuivat silmiin. Tosi kiva malli pikkupojille! Jäppinen ei tosin ihan vielä ole tarpeeksi iso paitaansa, mutta ensi talvena varmaan viimeistään.

Robottitanssi

Langaksi valikoitui muinaisesta salaisenen ystävä -vaihdosta tullut sininen Teeteen Alpakka, sitä meni vajaa kolme kerää. Punainen on Titityyn sukkalankaklubista tullutta jotain BFL-muunnelmaa, vyötteen tietysti ehdin jo hukata ennen raportointia... Sitä kuitenkin, joka väitetystä konepestävyydestään huolimatta huopui hienosti. Puikot olivat komeasti kokoa 3, 3,25 ja 3,5mm. Kärsimätön kun olen, en mitenkään voinut malttaa odottaa hihoihin asti päästyäni seuraavaan päivään tai oikean kokoisten sukkapuikkojen löytymiseen asti, vaan annoin mennä lähimmillä melkein sopivilla. Yllättävän paljon mokoma neljännesmilli näkyi käsialassa ennen höyryttelyä! (vähän näkyy vieläkin)

Robottitanssi

En ole pitkään aikaan tehnyt kirjoneuletta, ja sen kyllä huomaa... Kiva tätä oli tikutella silti, vaikka robotit vaativatkin Harry Potterin Stephen Fryn lukemana ja vakaan katsekontaktin. Tekeminen oli siis hidasta ja vain Jäppisen ollessa joko nukkumassa tai tarhassa, niin kauan kuin kirjoneuleosuutta kesti. Siitä kun päästiin yli, tuli vauhtia ja vipinää. Projekti alkoi varmaan joulukuun puolessa välissä, ja viime viikolla sain sen höyryteltyä. Kaiken kaikkiaan olen tosi iloinen siitä, millainen lopputuloksesta tuli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti