lauantai 8. tammikuuta 2011

Vuoden 2011 ekat valmistuneet

Hihhei, ekat valmistuneet tälle vuodelle! Tai no langanpäät näköjään jäivät vielä leikkaamatta, mutta pingoitettukin on jo.

Haruni jakkilangasta

Haruni jakkilangasta

Harunin lanka on Secret Woolin pitsilankaklubista joskus puoli ikuisuutta sitten saatua. Tykkään tosi paljon, ihanan pehmoista vihreää jakkia. Sitä on monesti silitelty ihan vain silittelyn ilosta, ennen kuin kesällä aloin vääntää siitä huivia Tampereen reissun käsillä tekemisenä. Reissusta kotiin tullessa koko huivi unohtui pitkäksi aikaa, kunnes nyt vähän ennen joulua Jäppinen osui kantelemaan sitä pussia, missä keskeneräinen työ sijaitsi, ja innostuin vääntämään huivin loppuun.

Täydellinen mysteeri

Täydellinen mysteeri

Tämä huivi on minulle aivan täydellinen mysteeri. Joskus viime kevättalvella epäilisin sitä tehneeni. Langsta ei hajuaakaan sen enempää kuin mallistakaan. Sen muistan, että turhautumisaste oli välillä suuri... Nyt ennen joulua Jäppinen kaiveli olohuoneen lankakoria ja tuokin pulpahti pintaan. Aikani sitä ihmettelin, sitten päättelin viimeisen kerroksen ja nyt edellisellä kerralla Jäppisen ollessa isin luona kylässä pingotin samalla kuin Haruninkin. Ihan kiva tuostakin tuli, eiköhän sille joku käyttäjä joskus löydy. Jos joku sattuu tunnistamaan, hihkaiskoon minulle heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti